MominskoParty.com е в партньорски взаимоотношения и работи съвместно със стриптизьорите от

МОМИНСКО ПАРТИ - ЗА НАС

Стриптизьорки за ергенски партита на ниски цени и високо качество! Идеалния подарък за всеки ерген! Цялостна и частична организация на купони за рождени и имени дни, юбилеи, момински, ергенски и всякакви партита. Бъдете част от приказката наречена "Еротика"! - Курсове, танци, лекции, видеа и др. Фрии денс танцьори / танцьорки, ориенталки, кючекини, шоу програми, парти за рожден ден и имен ден, момински и ергенски партита и много други Famous Agency е каталог чрез който бързо и лесно може да откриете - модели, танцьори, статисти, певци и др.

 

 

Преди повече от тринадесет години започнахме да помагаме на дами в организацията на най-веселите, забавни и щури момински партита. Това стана почти на шега покрай организацията на сватбите, които провеждахме.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оказа се, че никой не предлага подобни услуги по това време и да се организира подобно нещо си беше повече от приключение,  но за съжаление не от най-приятните за празнуващите.

 

Покрай организираните момински партита за наши клиентки, започнаха да се обаждат и техни приятелки, чули или присъствали на наши момински партита.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С течение на времето се оказа, че не само сме най-популярните, но смеем да твърдим, че сме и най-добрите в организирането на подобни партита за всеки вкус и всеки джоб.

 

Ако искате да НЕ си късате нервите, да НЕ си губите времето и средствата излишно, то тогава сте попаднали на точното място! С гордост можем да твърдим, че ние сме хората, които ще направят вашият празник незабравим!

 

 

 

COMING SOON!

MOMINSKOPARTY© 2010 - 2023. ALL RIGHTS RESERVED.