MominskoParty.com е в партньорски взаимоотношения и работи съвместно със стриптизьорите от

МОМИНСКО ПАРТИ - СТАТИИ

Стриптизьорки за ергенски партита на ниски цени и високо качество! Идеалния подарък за всеки ерген! Цялостна и частична организация на купони за рождени и имени дни, юбилеи, момински, ергенски и всякакви партита. Фрии денс танцьори / танцьорки, ориенталки, кючекини, шоу програми, парти за рожден ден и имен ден, момински и ергенски партита и много други Бъдете част от приказката наречена "Еротика"! - Курсове, танци, лекции, видеа и др. Famous Agency е каталог чрез който бързо и лесно може да откриете - модели, танцьори, статисти, певци и др.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да организираме моминско парти?

 

ЧАСТ -4-

 

Като започнете от парти в Парти Бус или Лимузина, та стигнете до такива в Паник стаи, Скокове с бънджи, парашути (и др. екстремни спортове), Парти на Басейн, в Яхта, Голо Суши и др.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всичко може да се предложи стига да разполагате с достатъчен бюджет!

Повярвайте ни, никой не иска да ви вземе парите. Искаме с радост да ни ги дадете и да сте повече от доволни, за да се обърнете пак към нас.

 

Именно за това на повече от 100% защитаваме вашия интерес и правим всичко, за да сте щастливи.

 

Почти винаги ние успяваме да намалим предвидения бюджет, т.е. да ви излезе доста по-евтино мечтаното парти, направено за най-близките ви приятелки.

 

Нека обобщим:

1. Ако търсим стриптизьор / стриптизьорка не се хвърляме на първата и не търсим най-евтината (защото, за каквото плащаме – това и получаваме)

2. Не наемаме апартамент в хотел, не наемаме вила или каквото и да е друго, ако нямаме изричното уверение, че музиката няма да пречи на околните. Та има ли парти, което завършва до 22:00 ч.

Изрично предупреждаваме, че помещението ще е наето за подобно парти, за да не ядем и бой след това!

3. Ако правим скромно парти в клуб, ресторант или др. място –

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го съгласуваме с управителя!!!

Който предупреждаваме, че става въпрос за моминско / ергенско парти, на което ще има стриптийз! Мнозина казват, че няма да има проблеми само, за да ви вземат парите от капарото, после… сами се сетете.

4. Винаги бъдете нащрек, ако сами организирате каквото и да е парти.

Не на последно място искаме да споделим с вас, че на нас сайта ни го правят професионалисти. И, че ако ни паднат плочките или ни се спука тръба в офиса ще се обърнем към такива.

 

Накрая да ви предупредим да внимавате и да се обръщате към фирми, които са от години на пазара и се занимават конкретно с организирането на момински и ергенски партита!

 

Да се обърнете за подобно парти към сватбен агент, сватбена или ивент агенция е все едно да си извикате дърводелец, а не мебелист, който да ви монтира кухнята (единият прави дограма, врати, а другият мебели, има разлика, нали).

 

Оставаме на ваше разположение, дори само с въпроси за консултации и ще се радваме да превърнем вашето парти в красив спомен!

 

Автор: MominskoParty.com

Ползването на материала трябва да стане с изричното знание на автора и цитиране на линк към източника.

 

 

1

2

3

4

<

MOMINSKOPARTY© 2010 - 2023. ALL RIGHTS RESERVED.